Näringslivet i Storumans kommun

Här kan du skicka din fråga, synpunkt eller klagomål
Om du vill vara anonym kan du välja att inte fylla i din e-postadress.
Ansvarig förvaltning

Storumans kommunföretag AB
Blå vägen 242
923 81 Storuman

Besöksadress
Näringslivskontoret
Järnvägsgatan 30A
923 31 Storuman

Kontaktpersoner
Johan Duvdahl
Näringslivschef
Telefon: 0951-142 60
E-post: johan.duvdahl@storuman.se

Mona Olofsson
Näringslivssekreterare
Telefon: 0951-141 05 (ihopkopplad med mobilen)
E-post: mona.olovsson@storuman.se

Ansvarig nämnd
Bild på heminredning på Bosaker
Storumans kommun har ett utvecklat näringsliv med många livskraftiga småföretagare. I Hemavan finns till exempel Bosaker som säljer heminredning till turister och fritidsboende i Hemavan Tärnaby.

I Storumans kommun hjälper näringslivskontoret dig att få svar på dina frågor och funderingar kring företagande. Vi vill ge dig som företag och företagare bästa tänkbara service oavsett om du vill starta företag, utveckla ditt företag eller har en idé om en ny satsning i vår kommun.

Vänd dig till oss när du behöver information, goda råd, inspiration och inte minst tillgång till ett lokalt nätverk för erfarenhetsutbyte och affärskontakter. Vi har även ett stort kontaktnät hos bland annat Länsstyrelsen, Almi, Region Västerbotten, olika finansiärer och närliggande kommuner som vi gärna delar med oss av.

Näringslivet i Storumans kommun är av stor betydelse för vår utveckling. Av den anledningen satsar vi på att förbättra samarbetet mellan kommunen och företagen.

Här under näringsliv och arbete får du veta mer om kommunens service och tjänster riktade till näringslivet. Det finns också information om lediga lokaler, upphandlingar, arbetsmarknad med mera.

Boka tid med oss på näringslivskontoret

Nu kan du boka tid med oss på näringslivskontoret för ett förutsättningslöst möte. Du bestämmer vad vi ska prata om. Du kan träffa oss antingen i Storuman eller Tärnaby eller så kommer vi ut på besök till dig. Skicka ett mail till mona.olovsson@storuman.se så kontaktar vi dig!

Publicerad den 19 februari 2019
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)