Nyheter

Vi söker sommarvikarier till omsorgen

Brukare i omsorgen på allsång

Storumans kommun söker semestervikarier till omsorgen. Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, vårdare och personliga assistenter. Här finns goda chanser att till sommarjobb, både på heltid och deltid. Välkommen med din ansökan!

Storumans kommun söker semestervikarier till våra verksamheter inom handikapp- och äldreomsorgen i Storuman och Tärnaby. 

Vi söker semestervikarier till äldreboendena Tranan i Storuman och Sibyllagården i Stensele, Vikbacka Tärnaby, samt demensboendet Blåsippan i Stensele och Stefansgården /Granhöjden i Tärnaby. 

Vi söker semestervikarier till hemtjänstgrupperna i Storuman, Gunnarn, Slussfors och Tärnaby-Hemavan. 

Vi söker semestervikarier också till LSS-boendena Vallnäs och Rallaren i Storuman och Prästkragen i Stensele. Vi söker också personliga assistenter till Storuman området. 

Arbetet är förlagt dag/kväll och natt vardagar och helger enligt schema. För arbete inom hemtjänsten är B-körkort ett krav. 

Utbildning och tidigare erfarenhet av liknande arbete inom äldre- och handikappomsorgen är meriterande och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska vara positiv och ha ett engagemang för uppdraget samt god samarbetsförmåga och kunna ta egna initiativ. Körkort är ett krav för arbete inom hemtjänsten. De vanliga semesterperioderna inklusive inskolning är 24 juni till 18 augusti men det kan behövas vikarier även före och efter dessa tider.

Ansök till omsorgen sommaren 2019

Publicerad den 31 januari 2019
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)