Nyheter

Workshop om företagsförvärv

Storuman ovanifrån

I höst arrangerar projektet Näringslivsutveckling i Möjligheternas region (NiMR) en workshop på temat generationsskifte och företagsförvärv. Den riktar sig till dig som funderar på att sälja ditt företag eller köpa ett nytt.

Vi går igenom processer, saker att tänka på inför en försäljning, fallgropar och andra viktiga frågor inför det som kan vara ditt livs viktigaste affär. Workshopen är uppdelad på två dagar där första dagen inriktar sig på försäljning av företag och dag två fokuserar på företagsförvärv. Första tillfället är planerat till slutet av september. Processledare är Satish Sen och Roland Dansell, två mycket meriterade konsulter med många års erfarenhet av företagsöverlåtelser.

För dig som deltar i NiMR och har en utvecklingsplan är deltagandet gratis och du har förtur till platserna. Antalet deltagare är begränsat. För övriga företag kostar det 700 kronor att delta. Workshopen kommer att genomföras i Malå med möjlighet att delta på distans genom videolänk. Intresseanmälan skickas till robert.salomonsson@storuman.se och frågor besvaras på 070-572 63 99. 

Läs mer om NiMR på http://www.mojligheternasregion.se/

Publicerad den 12 juli 2019
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)