Felanmälan gator, vägar och avfall

Här kan du skicka din fråga, synpunkt eller klagomål
Om du vill vara anonym kan du välja att inte fylla i din e-postadress.
Ansvarig förvaltning

Kommunstyrelsen
Blå vägen 242
923 81 Storuman
Telefon: 0951-140 00 (kundtjänst)
E-post: ks@storuman.se

Kontaktpersoner

Anders Bennervall (Hemavan och Tärnaby)
Mobil: 070 312 87 37

Robin Olofsson (Storuman)
Mobil: 070 342 84 22

Ansvarig nämnd
Lastbil med sopmaskin

Behöver du göra en felanmälan? Har du problem eller frågor om renhållning eller snöröjning på kommunens gator? Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar.

Om du upptäcker något fel på det kommunala ledningsnätet, till exempel en vattenläcka, källaröversvämning eller ett avloppsstopp (enskilt eller kommunalt), kan du göra en felanmälan till oss, dygnet runt. Vid läcka, stopp eller översvämning inne på fastighet eller tomtmark i bostadsrätt eller hyresrätt kontaktar du fastighetsägaren.

Ring 0951-140 00, vidarekoppling till beredskap sker utanför kontorstid.

Vi tar även emot felanmälningar på Facebook. Lämna en kommentar eller skicka ett meddelande på vår Facebook-sida så tar sidans administratör hand om ärendet och skickar det vidare till tekniska avdelningen. 

Belysning

Om du har upptäckt en trasig lampa kan du göra en felanmälan genom att ringa kundtjänst på telefon-nummer 0951-140 00.

Synpunkter rörande fritdshuskärl

I Storumans kommun har vi på strategiska ställen ställt ut gröna soptunnor med röda lock. Dessa är avsedda för hushållsavfall från dig som vistas i ditt fritidshus under några veckor per år.

Tyvärr uppstår det ibland att tunnorna inte räcker till och behöver en extra tömning, eller att fåglarna har varit där och skräpat ner. Men det kan även vara så olyckligt att man har ställt både grovopor eller miljöfarligt avfall intill soptunnorna.

Hjälp oss genom att berätta om det uppstår problem vid fritidshuskärlen. Detta gör du enklast via länken under relaterad information.

Publicerad den 31 januari 2018
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)