Bowling Tärnaby

Bowling

Strike, spärr, split, miss. Allt kan hända i bowling! Tärnaby bowling finns på Folkan i Tärnaby centrum. Här finns fyra banor och allt du behöver för att bowla. Vill du bara titta in för att kolla andra som spelar är du såklart också välkommen. Glass, kaffe m m finns att köpa.

Alla kan bowla! 

Vill ni göra någonting efter jobbet, vandringen eller skidåkningen? Kom och bowla! Det är en ganska skön känsla att höra slamret vid en fullträff och se käglorna falla. För de flesta av oss händer det inte varje gång, men övning ger färdighet. Allt du behöver finns här! Kom som du är, skor och klot lånar du. Det enda du behöver ta med är ett glatt humör.

Det roligaste med bowling är att ALLA kan spela! Om du är nybörjare eller bowlat tidigare spelar ingen roll. För små barn och funktionshindrade finns en ball ramp som hjälp för att rulla iväg klotet, har man svårt att hålla klotet på banan kan bumpers (grindar) fällas upp och har du ont i händerna så kan du använda ett specialklot med handtag.

Och du – bowling är verkligen friskvård! Så får du friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme från din arbetsgivare är bowling perfekt!

Öppettider  

Måndag 16.00-21.00
Tisdag 13.00-16.00 
Onsdag 13.00-16.00 och 18.00-21.00
Torsdag 16.00-21.00
Fredag 13.00-17.00
Lördag 16.00-21.00 (öppet jämna veckor)

Under september är det stängt fredagar!

Facebook-sidan

Kolla in på vår Facebook-sida Tärnaby Bowling! Där publiceras allt möjligt roligt och finns även information om det är extra öppet eller tillfälligt stängt.

Priser, event, kalas

Än så länge har vi bland lägsta priserna i Sverige. Exempelvis kan flera personer spela flera serier på en bana under en timma för endast 170 kr. Vill du bara dra en serie kostar det 20 kr för barn och ungdomar, 30 kr för pensionärer och 50 kr för övriga vuxna.

Boka hela hallen och bjud in er personal, affärskontakter eller kompisgänget till en trevlig kväll hos oss. Eller varför inte planera ett möte eller Kickoff med både bowling och mattcurling? I huset finns en fin möteslokal och curlingmattan rullas lätt ut. Ni hyr hela bowlinghallen för endast 620 kronor per timme.

Bowlinghallen är också en toppenplats för barnkalaset! Med bageri och pizzeria inpå knuten kan du beställa något gott till kalaset. Eller baka själv barnets egen favorittårta och ta med. Vi har specialpris för barnkalas, endast 400 kronor för hela hallen en timme. Självklart går det också att ha andra kalas!

Bokning

Här finns ofta banor lediga, det är bara att droppa in och spela! Vill ni ha en speciell tid eller spela på flera banor är det bra att boka. Skicka ett meddelande via Facebook-sidan (du får svar även när det inte är öppet) eller ring på 0954-140 68 (när det är öppet). Ett tips är att boka i förväg inför lördagar, skollov under vintern och storhelger

Man kan spela maximalt 6 spelare på varje bana. Vi rekommenderar 1-4 spelare per bana, annars blir väntetiden lång. En bowlingtimma är 55 minuter.

Kom i god tid om du förbokat en bana. Det är bra om du är på plats 10-15 min innan så hinner du välja klot och skor i lugn och ro innan er tid startar. Annars är det bara att komma in, finns ofta ledig bana.

Betalning

Du betalar kontant eller med betaltjänsten Swish. Tyvärr tar vi inte kort, men uttagsautomat finns vid Coop.

Publicerad den 20 augusti 2019
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)