Kontakta oss

Öppettider

Kontakta oss

Den bästa kontaktvägen till oss är att du ringer vår kundtjänst. Vår personal är mycket kunnig och kan i många fall hjälpa dig direkt med din fråga utan att du till exempel behöver passa telefontider hos en handläggare.

Kontakta oss

ÅVC - återvinningcentral

Storumans kommun har en återvinningscentral i Storuman och en i Tärnaby. ÅVC har öppet måndag-fredag. Morkans ÅVC i Tärnaby har även lördagsöppet en gång i månaden.

ÅVC - återvinningcentral

Bowling i Storuman

Bowlinghallen i Storuman finns i Aktiviteten som ligger centralt i Storuman. Du kan boka en bana i förväg eller komma förbi och se om det är ledigt. Bowlingen har öppet måndag-lördag.

Bowling i Storuman

Bowling Tärnaby

Strike, spärr, split, miss. Allt kan hända i bowling! Tärnaby bowling finns på Folkan i Tärnaby centrum. Här finns fyra banor och allt du behöver för att bowla. Vill du bara titta in för att kolla andra som bowlar eller spela lite biljard är du såklart också välkommen. Glass, kaffe m m finns att köpa.

Bowling Tärnaby

Bibliotek i Storuman

Bibliotek i Storuman

Storuman Fritid-Aktiviteten

Mitt i Storuman finns vårt aktivitetshus, Aktiviteten. Där har vi samlat fritidsverksamheter, bowling, bibliotek, Lärcentrum och mycket annat under ett och samma tak. På Aktiviteten är det alltid full fart på aktiviteterna.

Storuman Fritid-Aktiviteten
Publicerad den 15 januari 2018
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)