Aktiviteter för näringslivet

Frukostmöte

På den här sidan samlar vi information om våra frukostmöten för näringslivet. Nu sker samtliga möten digitalt. Håll gärna koll på vår sida på facebook Näringsliv och utveckling för mer information och aktiviteter. 

Digitalt frukostmöte om fördjupad översiktsplan i Tärnaby

Näringslivskontoret och Hemavan Tärnaby Näringsförening bjuder in till ett digitalt möte om den fördjupade översiktsplanen för Tärnaby. Vi kommer ha företagarperspektivet i fokus och har med oss Alexander Sahlström som är samhällsplanerare på Storumans kommun. Den fördjupade översiktsplanen är ett led i arbetet att lyfta fram Tärnaby då orten har stor betydelse för kommunens framtid och utveckling i sin helhet.

Det är ett planeringsunderlag för den framtida detaljplaneringen och den ska vara vägledande för dialog mellan kommunen, allmänheten och andra aktörer. Under mötet kommer Alexander berätta mer om syftet med planen, arbetssätt och hur vi ligger till idag. 

Tid: Onsdag 19 maj kl. 8.30-9.30

Länk till mötet

Branchträff åkeri och entreprenad

Nu är det dags för ett nytt möte mellan kommun och er inom åkeri- och entreprenadbranschen. Med på mötet från kommunen är: Tomas Nordström, teknisk chef, Anton Stenvall, upphandlare, Johan Duvdahl, näringslivschef och Mona Olofsson, näringslivssekreterare.

Tid: Tisdag 25 maj kl. 09.00-10.00

Länk till mötet

Dialogmöte om företagsklimatet i Storumans kommun

Svenskt Näringsliv bjuder in till ett dialogmöte om företagsklimatet i Storumans kommun Vi går igenom resultatet av årets enkätundersökning och diskuterar hur företagsklimatet i kommunen kan bli bättre. Företagare, politiker och tjänstepersoner är alla välkomna!  Anmäl dig via länken så skickas en möteslänk ut dagen före

Tid: Tisdag 25 maj kl. 11.00-12.00

Publicerad den 18 maj 2021
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)