Nyheter

Inbjudan till dialogmöte för företagare

Dialogmöte

Nu bjuder kommunledningen och Näringslivskontoret in dig som företagare till dialogmöte om företagsklimatet och framtida möjligheter och utmaningar i Storumans kommun.

Måndag 25 oktober, 18.00-20.00 på Hotell Toppen i Storuman
Tisdag 26 oktober, 18.00-20.00 på Hemavans Fjällcenter i Hemavan (OBS INSTÄLLT på grund av för få anmälda. Nytt datum kommer senare. 

Anmäl dig nu direkt via denna länk: https://forms.gle/vTjV84ZfCSNBss1j6

Vad bör Storumans kommun göra under 2022 och vilka vägval tycker du som företag är viktiga för framtiden? Det händer mycket bra i Storumans kommun i dag. Vi ser att många av er företagare fått kämpa för att klara av den tuffa tid som vi hoppas ligger bakom oss nu. De flesta av er har klarat sig igenom pandemin och ser ljust på framtiden.

Vi, kommunen, vill vara med och skapa förutsättningar för att vi tillsammans ska kunna skapa en positiv framtid. Vi behöver ha samma målbild och vara överens om att det är tillsammans vi ska klara av att nå dit.

Upplägg för mötet:

Intro med kort nulägespresentation
Hur upplevs företagsklimatet?
Dialog om vilka prioriteringar kommunen bör göra på både kort och lång sikt
Vad kommunen gör för att driva olika frågor framåt

Vi bjuder på fika. Anmäl dig senast 22 oktober via https://forms.gle/vTjV84ZfCSNBss1j6 eller direkt till: Mona Olofsson mona.olovsson@storuman.se, 070-547 60 80. Det går bra att skicka sms med din anmälan.

(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)