Nyheter

Storumans kommun ger alla anställda presentkort på lokala handeln i julklapp

Peter Persson, koncernchef
På bilden syns koncernchef Peter Persson.

Storumans kommun går mot ett plusresultat för tolfte året i rad. Vi vill belöna våra anställda för ett väl utfört arbete under året som gått med ett ge ett presentkort på 500 kronor som kan nyttjas i det lokala näringslivet.

År 2020 var första året vi delade ut presentkort till våra anställda istället för att bjuda på julbord. Presentkortet var ett uppskattat initiativ  både hos anställda och lokala företag och därför väljer vi att fortsätta med det även i år.

– Det blir i år igen ett presentkort till våra anställda att handla lokalt för. I år höjs summan från 450 kronor till 500 kronor per anställd och kan användas valfritt hos våra lokala företag i kommunen. Vi vill visa vår uppskattning till alla våra anställda när vi för tolfte året i rad har ett plusresultat. Vi vill också med presentkortet som ska användas lokalt visa vårt stöd till vårat lokala näringsliv. Våra företag är oumbärliga för vår kommun, vårt skatteunderlag är en följd av deras verksamhet och det som till stora delar finansierar vår gemensamma kommunala välfärd, säger Peter Persson, koncernchef.

Observera att presentkortet enbart kan användas vi ett köptillfälle, det går inte att dela upp nyttjandet av presentkortet.

Publicerad den 9 november 2021
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)