Nyheter

Dags att boka höstterminens halltider

Basket

Nu är det dags att boka höstterminens tider i kommunens idrottshallar och övriga anläggningar. I år finns det en e-tjänst som ni använder för att ansöka om halltider.

Höstterminen pågår mellan 24 augusti till 20 december 2020. Sista dag för ansökan om terminsbokning är den 31 juli 2020.

Bollhallen går att boka en timme per dag och grupp, för att så många som möjligt ska få möjlighet att nyttja hallen. När ni bokar idrottshallar har ni utöver den bokade tiden tillgång till omklädningsrummen 30 minuter före och efter bokningen.

Cafédelen och läktaren i Bollhallen bokas separat via e-tjänsten ”enstaka bokning” för exempelvis större arrangemang och cuper. Det innebär alltså att det inte ingår vid bokning av Bollhallen utan det är endast omklädningsrum och bollplan som man har tillgång till. Teorisalen i Bollhallen är inte längre bokningsbar, eftersom den används för andra ändamål. 

Ishallen bokas också direkt i e-tjänsten. 

Alla som bokar tider i kommunens anläggningar ska ta del av kommunens ordningsregler för idrottshallar och övriga anläggningar.

Boka halltid (länk öppnas i nytt fönster)

Sprid gärna denna information i era föreningar.

Kundtjänst 0951-140 00

Åsikter och synpunkter tar vi emot på  ks@storuman.se

Publicerad den 16 juni 2020
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)