Nyheter

Frukostmöte med företagen i Hemavan Tärnaby

Cyklar på Drottningleden

Hej företagare! Nu är det dags att köra igång ett gemensamt arbete för att förbättra förutsättningarna för att lyckas attrahera arbetskraft till Hemavan Tärnaby.

Den 19 augusti var vi ett antal företag som tillsammans med näringslivskontoret i Storuman genomförde en workshop ledd av Kicki Krane för att hitta sätt att attrahera efterfrågad arbetskraft till Hemavan Tärnaby. Företagen tog fram några tydliga arbetsideer som alla byggde på gemensamma lösningar och kräver bättre kunskap om varandra och om varandras behov bland företagen i Hemavan Tärnaby.

  • Företagscentrum
  • Marknadsföring av arbetsorten
  • Kunskap om varandra, nätverk och förtroende

Nästa steg blir nu att träffas och jobba vidare på de idéer som kom fram.

Vi kan göra så mycket med gemensamma krafter för att marknadsföra  Hemavan Tärnaby som arbetsort, hjälpa till med bostäder och jobba med smart för att locka folk till orten. Men för detta krävs det att vi lär känna varandras verksamheter och behov bättre så att vi kan hjälpa varandra och förstås de som vill komma hit.

Vi hoppas att du/ni vill vara en del i det gemensamma arbetet och att du har möjlighet att delta på nästa frukostmöte den 30 September kl 7.00-9.00 på Hemavans Fjällcenter.

Förbered en kort presentation av din/er verksamhet och era behov av personal (samt lite annat) så vi får lyssna till varandra.

Dokumentation från frukostmötet 19 augusti

Underlag för presentation om ditt företag Detta är en hjälp för dig när du skall redogöra för ditt företags behov och skall inte skickas in.

Meddela om du kommer till katti.lundstrom@storuman.se, 072-217 80 43

Publicerad den 8 september 2020
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)