Nyheter

Nytt låssystem på Röbrohallen

Den 15 november kommer kodlåsen till Röbrohallen att bytas ut. Det innebär att plastkorten kommer att sluta fungera.

Det sitter taggläsare med knappsats utanför två av omklädningsrummen som kommer att programmeras med behörigheter utifrån de bokningar som finns. 

Stående bokningar
Ni som har stående bokningar behöver kvittera ut en nyckel med tagg som programmeras med er tidsbokning, vilket innebär att ni endast har tillträde till hallen den bokade tiden.

Tillfälliga bokningar
Ni som bokar enstaka tillfällen behöver kontakta oss för att få en engångskod för att kunna öppna dörren för det tillfället. Kontakta oss antingen via mail info@umluspen.storuman.se eller 0951-141 70. Bokningen av tider sker som vanligt via kommunens bokningssida.

Kontakt med föreningar
Vi behöver få kontakt med föreningar/personer som har stående bokningar för att veta vilka som ska kvittera ut nycklar och vilka tider som gäller. Idag har alla med kortet kunnat komma in i lokalen oavsett tid.

Vill ni ha en överlappande tid måste ni meddela det annars får ni bara tillträde den bokade tiden. Vi tar gärna emot synpunkter på hur tiderna ska läggas, till exempel om en annan förening/person kunna komma in i lokalen på din bokade tid för att kunna byta om innan sitt pass.

Borttappad nyckel debiteras med 1000 kr.

Publicerad den 29 oktober 2018
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)

E-tjänster och blanketter