Nyheter

Vi söker timvikarier till omsorgen i Tärnaby

Nu söker vi dig som bor i området runt Hemavan Tärnaby och är i behov av extraarbete. Som timvikarie arbetar du efter behov, alltså kan antalet timmar du arbetar under en månad variera och du kan även själv bestämma när och hur många pass du vill ta. Arbetsuppgifterna består främst av omvårdnadsarbete och stöttning där brukarna inte längre klarar sin vardag.

Arbetet innefattar även delegation av sköterska att ge medicin och andra HSL-insatser, dokumentation i journalsystem och aktivt medverkande i planeringsarbete för brukarnas bästa. Eftersom vi arbetar som team är samarbetsförmåga och kommunikation av stor vikt.

Vi söker i första hand dig med en fullgjord utbildning som undersköterska. Dock är även du utan formell utbildning välkommen att söka eftersom vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom äldreomsorg ser vi det som meriterande. Din svenska är god i både tal och skrift, eftersom det behövs för att kommunicera med många av våra brukare.

Tjänsterna gäller: dag/kväll/helg/natt, vid behov. Tillträde omgående efter överenskommelse. 

Välkommen att kontakta oss med din ansökan eller om du har frågor och funderingar!

Paulin Norberg
0954-140 11
paulin.norberg@storuman.se

Publicerad den 27 september 2021
(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)