Nyheter

Inbjudan till After School 22 mars

After School

Välkommen på After School! Efter några års paus under pandemin återupptar vi i år succén med evenemanget After School. Syftet är att skapa intresse för våra unga för de jobb som finns i Storumans kommuns näringsliv och offentlig sektor.

Ni, företagare och arbetsgivare, får möjlighet att sprida kunskap och intressera våra unga om vilka jobb som finns nu, och i framtiden. Det är en chans att erbjuda sommarjobb, anställning efter skolgång, examensarbete, praktikplatser och berätta rent allmänt om vad man gör när man jobbar i er verksamhet.

Vi börjar kl. 16.00 med minimässa nere i stora konferensrummet. Ni som är företagare/arbetsgivare får ställa ut och ungdomarna mingla runt bland er. Ta gärna med er något som kan skapa intresse och väcka nyfiken på just ditt företag.

Efter mässan går vi upp till restaurangen och äter gemensam middag. Vi bjuder på middagen! Målgruppen för evenemanget är årskurs 8-9, gymnasieelever men också Storumans Lärcentrum och Storumans Folkhögskola. Förhandsanmälan är obligatorisk.

Anmälan till After School

Är du företagare och vill delta? Anmäl dig till Mona Olofsson, 0951-140 05 eller mona.olovsson@storuman.se senaste 10 mars.