Nyheter

Vi firar städarnas dag 5 december

Städarnas dag

Den första måndagen i december är det städarnas dag. Fastighets AB Umluspen vill tacka sina fina lokalvårdare för det viktiga jobb de gör. Förutom att se till att vår vardag fungerar med trevliga lokaler så är de oftast en i gänget på arbetsplatserna.

Städa kan alla göra, men det är slutresultatet som är avgörande och där krävs det ett öga för detaljer och viljan att leverera en god service. Det gör våra lokalvårdare. Hygien är bland de viktigaste delarna av ett fungerande samhälle. För en fungerande lokalvård krävs det kunskaper om städprodukter och städverktyg samt en bra fungerande arbetsteknik.

Ergonomi är en stor bit att kunna för att spara på kroppen då det är ett tungt yrke. Inte alla klarar och passar in inom yrket, men de som städat länge och har lång erfarenhet är professionella och kan utföra sitt jobb snabbt och smidigt.

God hygien gör att vi undviker allergier och sjukdomar vilket ger mindre sjukfrånvaro. Välvårdade lokaler håller längre vilket påverkar ekonomin och det städas undan säkerhetsrisker. Men framförallt bidrar det med trivsel. Bra inomhus- och arbetsmiljö gör det enklare och roligare att gå till jobbet eller skolan. Stort tack för att ni håller rent omkring oss!

Publicerad den 5 december 2022