Kontakta oss

Öppettider

Kontakta oss

Den bästa kontaktvägen till oss är att du ringer vår kundtjänst. Vår personal är mycket kunnig och kan i många fall hjälpa dig direkt med din fråga utan att du till exempel behöver passa telefontider hos en handläggare.

Kontakta oss

ÅVC - återvinningscentral

Storumans kommun har en återvinningscentral i Storuman och en i Tärnaby. ÅVC har öppet måndag-fredag. Morkans ÅVC i Tärnaby har även lördagsöppet en gång i månaden.

ÅVC - återvinningscentral

Bowling i Storuman

Bowlinghallen i Storuman finns i Aktiviteten som ligger centralt i Storuman. Du kan boka en bana i förväg eller komma förbi och se om det är ledigt. Bowlingen har öppet måndag-lördag.

Bowling i Storuman

Bowling Tärnaby

Bowlingen i Tärnaby finns på Folkan. Här finns fyra banor och allt du behöver för att bowla. Vill du bara titta in för att kolla andra som bowlar eller spela lite biljard är du såklart också välkommen.

Bowling Tärnaby

Bibliotek i Tärnaby

Biblioteket i Tärnaby har stängt för semester vecka 27-vecka 30. Vi hälsar alla besökare välkomna åter 1 augusti.

Bibliotek i Tärnaby

Bibliotek i Storuman

Storumans kommunbibliotek har öppet måndag-fredag under sommaren. Välkomna in till biblioteket och upptäck allt vi har att erbjuda under sommarlovet och semestertider!

Bibliotek i Storuman

Storuman Fritid-Aktiviteten

Mitt i Storuman finns vårt aktivitetshus, Aktiviteten. Där har vi samlat fritidsverksamheter, bowling, bibliotek, Lärcentrum och mycket annat under ett och samma tak. På Aktiviteten är det alltid full fart på aktiviteterna.

Storuman Fritid-Aktiviteten
Simhallen

Simhallen i Storuman

På simhallen i Storuman finns något för alla. Här kan du motionssimma eller bara leka och njuta!

Simhallen i Storuman
Publicerad den 13 juli 2022