Bowling Tärnaby

Bowling

Strike, spärr, split, miss. Allt kan hända i bowling! Tärnaby bowling finns på Folkan i Tärnaby centrum. Här finns fyra banor och allt du behöver för att bowla. Vill du bara titta in för att kolla andra som bowlar eller spela lite biljard är du såklart också välkommen. Glass, kaffe m m finns att köpa.

Alla kan bowla! 

Vill ni göra någonting efter jobbet, vandringen eller skidåkningen? Kom och bowla! Det är en ganska skön känsla att höra slamret vid en fullträff och se käglorna falla. För de flesta av oss händer det inte varje gång, men övning ger färdighet. Allt du behöver finns här! Kom som du är, skor och klot lånar du. Det enda du behöver ta med är ett glatt humör.

Det roligaste med bowling är att alla kan spela! Om du är nybörjare eller bowlat tidigare spelar ingen roll. För små barn och funktionshindrade finns en ball ramp som hjälp för att rulla iväg klotet, har man svårt att hålla klotet på banan kan bumpers (grindar) fällas upp och har du ont i händerna så kan du använda ett specialklot med handtag. Och självklart kan du fråga personalen om tips för att hitta käglorna oftare! Får du friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme från din arbetsgivare är bowling perfekt.

Öppettider  

Tisdag 13.00-17.00 
Torsdag 15.00-20.00
Fredag 16.00-21.00
Lördag 15.00-20.00

Priser, event, kalas

Än så länge har vi bland lägsta priserna i Sverige. Om du bokar hela hallen (fyra banor) får du också rabatt så ta med kompisgänget, din personal eller familjen för en trevllig aktivitet hos oss. Eller varför inte planera ett möte eller Kickoff med både bowling och mattcurling? I huset finns en fin möteslokal och curlingmattan rullas lätt ut. 

Bowlinghallen är också en toppenplats för barnkalaset! Med bageri inpå knuten kan du beställa något gott till kalaset, eller baka själv barnets egen favorittårta och ta med. Självklart går det också att ha andra kalas!

Sociala medier
Kolla in på vår Facebook-sida eller Instagram Tärnaby Bowling! Där publiceras allt möjligt roligt och finns även information om det är extra öppet eller tillfälligt stängt.

Bokning

Här finns ofta banor lediga, det är bara att droppa in och spela! Vill ni ha en speciell tid eller spela på flera banor är det bra att boka. Skicka ett meddelande via Facebook-sidan (du får svar även när det inte är öppet) eller ring på 0954-140 68 (när det är öppet). Ett tips är att boka i förväg inför lördagar, skollov under vintern och inför storhelger.

Man kan spela maximalt 6 spelare på varje bana. Vi rekommenderar 1-4 spelare per bana, annars blir väntetiden lång. En bowlingtimma är 55 minuter.

Kom i god tid om du förbokat en bana. Det är bra om du är på plats 10-15 min innan så hinner du välja klot och skor i lugn och ro innan er tid startar. Annars är det bara att komma in, finns ofta ledig bana.

Betalning

Du betalar med betaltjänsten Swish eller kontant. Tyvärr tar vi inte kort, men uttagsautomat finns vid Coop.

Publicerad den 27 februari 2023